Hõbedane kee ja kahetipuline mäekristalli ripats

49.50

Selge kvartsi ehk mäekristalli vaimsed omadused:

  • Selgus ja Fookus: Selge kvarts on tuntud oma võime poolest selgitada mõtteid ja suurendada keskendumisvõimet. See aitab eemaldada vaimset segadust ja soodustab selget mõtlemist, olles seeläbi suurepärane kaaslane meditatsioonis ja vaimses töös.
  • Energia Võimendamine: Seda kristalli peetakse energiavõimendajaks, mis võib tugevdada teiste kristallide ja vaimsete praktikate energiat. Selge kvarts suurendab positiivset energiat ja aitab tasakaalustada keha energiaid.
  • Tervendamine ja Tasakaal: Selge kvarts on tervendamise kivi, mis võib aidata taastada keha, vaimu ja hinge tasakaalu. See aitab eemaldada negatiivseid energiaid ja asendada need tervendava, positiivse energiaga.
  • Kaitse ja Puhastamine: Kivi loob tugeva kaitsekilbi, mis kaitseb negatiivsete mõjude eest. Selge kvarts puhastab nii füüsilist kui ka energeetilist keha, samuti keskkonda, kus see asub.
  • Intuitsiooni Tugevdamine: Kivi võib aidata avada kolmandat silma ja tugevdada intuitsiooni. See toetab vaimseid rännakuid ja sisemise tarkuse avastamist, aidates saada ühendust kõrgemate tasanditega.
  • Manifestatsioon ja Eesmärkide Saavutamine: Selge kvarts on võimas manifestatsioonikivi, mis aitab fokuseerida kavatsusi ja saavutada eesmärke. See aitab selgelt visualiseerida soove ja tuua need reaalsusesse.
  • Vaikuse ja Rahu Toomine: Selge kvarts aitab luua rahu ja vaikuse seisundi, mis on kasulik stressi ja ärevuse vähendamiseks. See aitab meelel rahuneda ja keskenduda positiivsele.

Saadaval järeltellimisel

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Materjal – 925 prooviga hõbe

Peamine kivi – selge kvarts

Kivi suurus – 15x4x3 mm / 1 mm

Lisakivi – valge topaas

Kivi kuju – pliiatsi-lõige

Kivi värv – valge

Pikkus – 40.64 cm  kett + 5.08 cm pikendus.

Info – Kuna kristallid pärinevad loodusest, siis iga ehe on kivi poolest erinev ja ainulaadne.

Kahe tipuga kristallid on kristallid, millel on otsad mõlemal pool teravnenud. Need kristallid kannavad endas erilist energiat ja neid kasutatakse sageli spirituaalsetes ja tervendavates praktikates. Siin on mõned kahe tipuga kristallide omadused:

  1. Energia liikumine mõlemas suunas: Kahe tipuga kristallid suudavad energiat suunata mõlemas suunas – nad võivad nii vastu võtta kui ka edasi anda energiat. See teeb neist väga tõhusad tööriistad energiavoo tasakaalustamiseks ja puhastamiseks.
  2. Tasakaal ja harmoonia: Kahetipulised kristallid aitavad tasakaalustada keha, meelt ja vaimu. Need on kasulikud, kui on vaja luua tasakaal erinevate energiate vahel või kui soovitakse saavutada harmooniat keerulistes olukordades.
  3. Kanalina kasutamine: Meditatsioonis ja tervendamises kasutatakse kahe tipuga kristalle sageli energia kanalisatsiooni tööriistadena. Need kristallid aitavad vahendada energiat universumist kehasse või vastupidi, luues selge ja puhta energiavoo.
  4. Kaksikliegu ühendamine: Kahetipulised kristallid on tihedalt seotud duaalsuse ja ühenduse teemadega. Neid peetakse kasulikuks tööriistaks, kui töötatakse kaksikleekide ühendamise või hinge osade tasakaalustamise eesmärgil.
  5. Kaitse ja puhastamine: Kahetipulised kristallid võivad toimida võimsate kaitsevahenditena, luues energiavälja, mis hoiab negatiivsed energiad eemal. Samuti aitavad need puhastada energiavälja, eemaldades seisma jäänud või negatiivse energia.
  6. Võimendamine ja manifestatsioon: Kahetipulised kristallid võivad võimendada kavatsusi ja aidata manifesteerida soovitud tulemusi, kuna nende energia voolab samaaegselt mõlemas suunas, suurendades seeläbi kavatsuste ja energia väljundit.
  7. Meditatsioon ja visualiseerimine: Need kristallid on suurepärased kaaslased meditatsiooni ja visualiseerimise ajal, aidates fokuseerida energiat ja tugevdada ühendust kõrgemate vaimsete sagedustega.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Hõbedane kee ja kahetipuline mäekristalli ripats”

Sinu kommentaar on nähtav pärast selle ülevaatamist!