Põneva disainiga lukustatav akvamariini käevõru

95.00

Akvamariini vaimsed omadused:

  • Rahustav energia: Akvamariin on tuntud oma rahustava ja rahu toova energia poolest. See aitab leevendada stressi ja ärevust, tuues sisemist rahu ja selgust.
  • Kommunikatsioon ja väljendus: Akvamariin on seotud kurgu tšakraga, mis on kommunikatsiooni ja eneseväljenduse keskus. See kivi aitab julgustada avatud ja selget suhtlemist, aidates ületada hirmu oma tõe rääkimise ees.
  • Emotsionaalne tasakaal: Akvamariin toetab emotsionaalset tasakaalu, aidates vabastada vanu emotsionaalseid mustreid ja tugevdada eneseusaldust. See aitab emotsioonide rahulikul ja mõistlikul viisil väljendamisel.
  • Puhastamine ja kaitse: Akvamariini peetakse võimsaks puhastajaks, mis aitab eemaldada negatiivseid energiaid ja puhastada aurat. Samuti on see kaitsekristall, mis hoiab eemal negatiivsed mõjud ja soodustab turvalisust.
  • Intuitsioon ja vaimsus: Akvamariin tugevdab intuitsiooni ja aitab süvendada ühendust kõrgemate vaimsete sagedustega. See kristall võib aidata selgitada mõtteid ja tuua vaimset selgust.
  • Julge tegutsemine: Akvamariin aitab julgelt edasi liikuda, eriti keerulistes olukordades. See toetab julgust ja kindlameelsust, andes jõudu oma eesmärkide poole liikumiseks.
  • Tasakaal ja harmoonia: Akvamariin toob tasakaalu ja harmooniat nii füüsilisel kui ka vaimsel tasandil. See aitab leida sisemise rahu ja ühtsuse, soodustades meelerahu ja harmooniat igapäevaelus.

Saadaval järeltellimisel

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Materjal: 925 hõbe

Peamine kivi: Akvamariin

Kivi suurus: 6×8 mm

Kivi kuju: Ovaalne lõige

Kivi värv: Sinine

Pikkus: 21,59 cm

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Põneva disainiga lukustatav akvamariini käevõru”

Sinu kommentaar on nähtav pärast selle ülevaatamist!