Naiselik roosa kvartsi ripats

36.50

Roosa kvartsi vaimsed omadused:

  • Armastus ja harmoonia: Roosa kvarts on tuntud kui “armastuse kivi”. See soodustab armastust igas vormis, sealhulgas enesearmastust, romantilist armastust ja tingimusteta armastust teiste vastu. See aitab luua ja hoida harmoonilisi suhteid.
  • Emotsionaalne tervenemine: Roosa kvarts aitab vabastada vanu emotsionaalseid haavu, toetab andestamist ja rahustab südant. See aitab vabaneda negatiivsetest emotsioonidest, nagu viha, kahetsus ja armukadedus.
  • Rahustav ja tasakaalustav energia: Roosa kvarts kiirgab rahustavat ja rahu toovat energiat. See võib aidata leevendada ärevust ja stressi, aidates samal ajal tasakaalustada emotsioone.
  • Südamekeskuse aktiveerimine: Roosa kvarts on tihedalt seotud südamekeskuse ehk südame tšakraga. See kivi aitab avada ja aktiveerida südame tšakrat, soodustades armastuse ja kaastunde vaba voolamist.
  • Kaastunne ja empaatia: Roosa kvarts suurendab kaastunnet ja empaatiat, aidates mõista ja hoolida teistest sügavamal tasandil. See kivi julgustab lahkust ja mõistmist nii enda kui ka teiste suhtes.
  • Spirituaalne kasv: Roosa kvarts võib toetada spirituaalset teekonda, aidates ühenduda kõrgemate vibratsioonide ja tingimusteta armastuse energiaga.

Saadaval järeltellimisel

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Materjal: 925 hõbe

Peamine kivi: Roosa kvarts

Kivi suurus: 6×8 mm

Kivi kuju: Ovaalne lõige

Kivi värv: Roosa

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Naiselik roosa kvartsi ripats”

Sinu kommentaar on nähtav pärast selle ülevaatamist!