Võrratu disainiga labradoriit hõberipats

45.90

Labradoriidi vaimsed omadused:

  • Tugev vaimne kaitse: Labradoriit on võimas kaitsekivi, mis kaitseb negatiivsete energiate eest ja aitab hoida aura puhtana. See loob kilbi, mis tõrjub eemale negatiivseid mõtteid ja energiat, säilitades vaimset tasakaalu.
  • Intuitsiooni ja selgeltnägemise tugevdamine: Labradoriit tugevdab intuitsiooni, selgeltnägemist ja vaimset teadlikkust. See aitab avada kolmanda silma tšakrat, soodustades sisemist nägemist ja vaimset arengut.
  • Muutuste kivi: Labradoriit toetab isiklikke ja vaimseid muutusi, aidates läbi viia elumuutusi ja üleminekuid. See kivi aitab vabastada vanu mustreid ja käitumisviise, avades ukse uutele võimalustele ja kasvule.
  • Loomingulisus ja inspiratsioon: Labradoriit on suurepärane kivi loovatele inimestele, kuna see soodustab loovust ja inspiratsiooni. See aitab avada loova energia ja julgustab uut mõtlemist ja ideid.
  • Stressi ja ärevuse leevendamine: Labradoriit on rahustava energiaga kivi, mis aitab leevendada stressi, ärevust ja rahutust. See toob kaasa sisemise rahu ja tasakaalu, aidates keskenduda ja rahuneda.
  • Sisemise tugevuse suurendamine: Labradoriit aitab suurendada sisemist tugevust ja enesekindlust. See toetab eneseavastust ja eneseteadlikkust, aidates usaldada oma intuitsiooni ja sisemist tarkust.
  • Vaimne kasv ja selgus: Labradoriit aitab süvendada vaimset kasvu ja selgust. See aitab süveneda meditatsiooni ja eneserefleksiooni, aidates leida sisemist rahu ja valgustatust.

Saadaval järeltellimisel

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Materjal: 925 hõbe

Peamine kivi: Labradoriit

Kivi suurus: 10×14 mm

Kivi kuju: Pirnikujuline

Kivi värv: Sinine

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Võrratu disainiga labradoriit hõberipats”

Sinu kommentaar on nähtav pärast selle ülevaatamist!