Särav tsitriini ning valge topaasiga ripats

36.50

Tsitriini vaimsed omadused:

  • Külluse ja edu tootmine: Tsitriin on tuntud kui „külluse kivi“ või „äri kivi“ tänu oma võimele meelitada rahandust ja materiaalseid hüvesid. See aitab luua positiivset energiat, mis soodustab materiaalset edu ja küllust.
  • Enesekindluse suurendamine: Tsitriin aitab tõsta enesehinnangut ja enesekindlust. See toob esile positiivse mõtlemise ja usku oma võimetesse, aidates ületada hirme ja kahtlusi.
  • Loovuse toetamine: Tsitriin stimuleerib loovust ja inspireerib uusi ideid. See on suurepärane kivi kunstnikele, kirjanikele ja kõigile, kes soovivad suurendada oma loomingulist potentsiaali.
  • Negatiivse energia eemaldamine: Tsitriin on tuntud oma võime poolest puhastada negatiivset energiat. See aitab eemaldada emotsionaalset stressi ja ärevust, edendades samal ajal positiivset energiat ja optimismi.
  • Vaimse selguse edendamine: Tsitriin soodustab vaimset selgust ja arusaamist. See aitab selgemalt mõelda ja teha otsuseid, samuti toetab vaimset kasvu ja enesetäiendamist.
  • Energia tasakaalustamine: Tsitriin tasakaalustab ja harmoniseerib energiat, aidates taastuda füüsilisest ja emotsionaalsest väsimusest. See on rahustav kivi, mis toetab üldist heaolu ja tasakaalu.

Saadaval järeltellimisel

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Materjal: 925 hõbe

Peamine kivi: Tsitriin

Kivi suurus: 4 mm / 1,5 mm / 1,2 mm / 1,1 mm / 0,9 mm

Kivi kuju: Ümar lõige

Kivi värv: Kollane

Täiendav kivi: Valge topaas

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Särav tsitriini ning valge topaasiga ripats”

Sinu kommentaar on nähtav pärast selle ülevaatamist!