Kauni mustriga musta turmaliini kõrvarõngad

32.50

Musta turmaliini vaimsed omadused:

  • Kaitse ja energeetiline tõke: Must turmaliin on tuntud oma võime tõttu pakkuda tugevat kaitset negatiivsete energiate eest. See toimib kui vaimne ja füüsiline barjäär, mis kaitseb kandjat elektromagnetilise saaste, negatiivsete mõtete ja väliste negatiivsete mõjude eest.
  • Maapinna energiad ja tasakaalu toomine: Kivi on tihedalt seotud maapinna ja juurtšakra energiate tugevdamisega. See aitab inimesel tunda end maapinnal ja kindlalt, toetades tasakaalu ja stabiilsuse saavutamist.
  • Emotsionaalne tervendamine: Must turmaliin aitab vähendada ärevust, stressi ja negatiivseid emotsioone. See toetab emotsionaalset puhtust ja aitab leevendada hirmu ja ärevust, tuues rahu ja tasakaalu.
  • Energia puhastamine ja joondamine: Kivi aitab puhastada ja tasakaalustada energiaid, andes võimaluse vabastada kinni jäänud energiat ja edastada positiivset energiat. See aitab ka luua vaimset selgust ja suurendab eneseteadlikkust.
  • Tugevdab intuitsiooni ja hingelist arengut: Must turmaliin toetab intuitsiooni ja vaimset kasvu. See aitab avardada teadlikkust ja toetab sisemiste probleemide lahendamist, soodustades isiklikku arengut ja transformatsiooni.
  • Füüsiline kaitse ja tervendamine: Kivi on seotud ka füüsilise tervise ja kaitsega. Mõned usuvad, et see aitab immuunsüsteemi tugevdamisel ja keha energiavälja tasakaalustamisel, edendades üldist heaolu.

Saadaval järeltellimisel

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Materjal: 925 hõbe

Peamine kivi: Must turmaliin

Kivi suurus: 7×5 mm

Kivi kuju: Pirni lõige

Kivi värv: Must

Info! Kuna kristallid pärinevad loodusest, siis iga ehe on kivi poolest erinev ja ainulaadne.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Kauni mustriga musta turmaliini kõrvarõngad”

Sinu kommentaar on nähtav pärast selle ülevaatamist!