Merineitsi kõrvarõngad imelise türkiis kristalliga

55.50

Türkiisi vaimsed omadused:

  • Emotsionaalne tasakaal: Türkiis aitab leevendada ärevust, stressi ja hirmu, edendades emotsionaalset tasakaalu ja rahu. See soodustab enesetunne ja toetab emotsionaalset tervenemist.
  • Looduse ja maa ühendus: Türkiis on seotud maapinna ja looduse energiate, toetades sügavat ühendust looduslike elementidega. See aitab luua tasakaalu ja harmooniat looduse ja inimese vahel.
  • Selge kommunikatsioon: Türkiis edendab avatud ja ausat suhtlemist, aidates ületada suhtlemisbarjääre ja väljendada end selgelt. See on eriti kasulik, kui on vaja jagada oma tõelisi mõtteid ja tundeid.
  • Kaitse ja tugevdus: Türkiis on sageli peetud kaitsekiviks, mis pakub kaitset negatiivsete energiate ja halbade mõtete eest. See aitab tugevdada ja tasakaalustada enesetunnet, luues energiat, mis kaitseb ja toetab.
  • Isiklik kasv ja muutused: Türkiis toetab isiklikku arengut ja muutusi, julgustades uute alguste vastuvõtmist ja aidates ületada vanu takistusi. See kivi innustab enesetäiendamist ja uusi perspektiive.
  • Harmoonia ja rikkus: Türkiis on seotud harmoonia ja küllusega, aidates meelitada positiivseid muutusi ja küllust elusse. See kivi soodustab tasakaalu ja rahulolu, aidates luua harmoonilist eluviisi.
  • Eneseväljendus ja kreatiivsus: Türkiis stimuleerib loovust ja eneseväljendust, aidates avastada uusi ideid ja väljendeid. See kivi inspireerib loomingulisi projekte ja aitab avardada oma loomingulist potentsiaali.

Saadaval järeltellimisel

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Materjal – 925 hõbe

Peamine kivi – Türkiis

Kivi suurus – 7×5 mm

Kivi kuju – Ovaalne

Kivi värv – Sinine

Info – Kuna kristallid pärinevad loodusest, siis iga ehe on kivi poolest erinev ja ainulaadne.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Merineitsi kõrvarõngad imelise türkiis kristalliga”

Sinu kommentaar on nähtav pärast selle ülevaatamist!